Pravna pomoć

U želji da vama, našim stanarima, izađemo u susret da se organizujete, formirate stambene zajednice I na taj način izbegnete dodatne namete prinudnih upravnika zgrada, pripremili smo kompletnu dokumentaciju neophodnu za registraciju stambenih zajednica, a takodje I dogovorili smo saradnju sa advokatskim kancelarijama koje vam mogu dodatno pomoći u ovom pravnom poslu.

Ako vam je pravna pomoć potrebna I u drugim oblastima prava, možete se obratiti I za pitanja I savete iz oblasti stvarnog, naslednog, porodičnog, obligacionog, radnog i krivičnog prava, kao i  pomoć vezanu za izvršni  i parnični postupak.

Svim materijalno ugroženim stanarima korisnicima socijalne pomoći obezbedili smo potpuno besplatnu pravnu pomoć.

Naše Udurženje će se truditi da, kroz saradnju sa nadležnim institucijama i jedinicama lokalne samouprave, ažurno i pojednostavljeno pruži odgovore našim korisnicima, kako bi oni na najbolji način ostvarili svoja prava. U slučajevima koji ne zahtevaju angažovanje advokata, mi možemo potražiti odgovore na vaša pitanja.

Za pitanja pravne pomoći naš broj telefona 066 034 400 vam je dostupan svakog radnog dana u period 17-19h a možete nam se obratiti I putem mejla kragujevacki.kucni.savet@gmail.com