Paket usluga za profesionalne upravnike

Kragujevački kućni savet je udruženje koje propagira samoorganizaciju stanara u zgradama u cilju angažovanja sopstvenih snaga, veština i sposobnosti stanara radi upravljanja zgradom.

Imajući u vidu činjenicu da je Zakon omogućio da se ljudi profesionalno bave upravljanjem zgradama, kao i da pojedine zgrade žele da imaju profesionalne upravnike, KKS kao respektabilno udruženje skupština stanara/stambenih zajednica, stoji na raspolaganju novim profesionalnim upravnicima da im obezbedi punu logistiku od pravnih do finansijksko-administrativnih poslova, a kako bi se oni fokusirali na rad sa stanarima, uspostavljanje zajedništva, rešavanja nagomilanih problema u zgradama.

U tu svrhu KKS je razvio softver MZS (moja stambena zajednica) za vodjenje poslovanja zgrada koji omogućava evidenciju posebnih delova zgrade i njihovih vlasnika, knjiženje prihoda i rashoda, ulaznih i izlaznih faktura, zaduženja vlasnika posebnih delova zgrade i stanje salda na dan, štampa uplatnica, nedeljne izveštaje o stanju sredstava na računu svim stanarima zgrade putem mejla ... itd

Naša referenca je dugogodišnje iskustvo naših članova u upravljanju i održavanju zgrada.

Kontakt centar 066 034 400

kragujevacki.kucni.savet@gmail.com