Aktivnosti

Naš upravnik 034 doo Kragujevac -OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST-

Naš upravnik 034 doo Kragujevac
-OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST-


Skupština udruženja KKS je donela odluku da osnuje privredno društvo za organizovanje profesionalnog upravljanja "Naš upravnik 034 doo". Privredno društvo je zvanično osnovano 8.decembra. Direktor društva je g-dja Vesna Spasojević dugogodišnji upravnik zgrade u Starine Novaka 8, upravnik sa licencom i član Uduženja KKS.

Ovo je jedinstven slučaj u Srbiji da jedno Udruženje gradjana osnuje svoje privredno društvo za profesionalno upravljanje zgradama pa će tako stanari grada Kragujevca sami upravljati zgradama u gradu.

APELUJEMO:
1. na sve koji žele da njihov posao bude profesionalno upravljanje zgradama, da polažu ispit za profesionalnog upravnika i dobiju licencu, a mi smo vam obezbedili firmu u kojoj se odmah možete zaposliti.
2. na sve majstore (posebno na majstore koji su proglašeni tehnološkim viškom u JSP) da otvore svoje radnje, utvrde cenovnike, postave standarde kvalitata usluge, a naša firma će vas angažovati za potrebe naših stanara.

Ovakvom odlukom "Kragujevački kućni savet" je u interesu gradjana Kragujevca pomrsio privatne interese pojedinaca i firmi van Kragujevca koji su se već spremili da iskoriste novonastalu situaciju u vezi upravljanja i održavanja zgrada u gradu. Kragujevac je naš grad!

Našoj firmi i našoj direktorki želimo puno uspeha u poslovanju. Srećno
Naš upravnik 034 doo Kragujevac
-OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST-
Naš upravnik 034 doo Kragujevac
-OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST-