Aktivnosti

Lužnice na +40

Lužnice na +40

Kragujevački kućni savet se bavi problemima stanara u gradu pre svega u zgradama, ali nismo mogli da ostanemo nemi na molbe naših prijatelja iz seoskog područja koji su prepoznali našu iskrenu borbu za boljom komunalnom uslugom svih javno-komunalnih preduzeća, pa su nas zamolili da objavimo njihove probleme sa JKP Čistoćom. Tekst prenesimo u celosti:

’’Dragi prijatelji iz KKS-a u Luznicama imamo problem sa gradskom Čistoćom, ne odnose djubre redovno, toliko neredovno da se mesta gde se iznose džakovi, pretvaraju u divlju deponiju, sugradjani su sami montirali bokseve da zaštite džakove od pasa lutalica, jer normalno se iznosi na odredjen dan, ali posto djubre stoji po više nedelja, morali smo da se zaštitimo. Što se tiše naplate njihovih potraživanja tu su pedantni, samo iz Lužnica negde oko 350 domaćinstava puta 208 dinara’’

KKS apeluje na JKP Čistoću da redovnije skupljaju djubre u prigradu. Kamioni su nabavljeni, radne snage ima na pretek, samo treba da se uradi pravilna sistematizacija radnih mesta i da se na poslovima gde ima manjka ljudi, angažuju sa poslova gde ima viška radne snage. Raditi u interesu gradjana Kragujevca nije nagrada za političku lojalnost ovoj ili onoj partiji, već  je obaveza koja podrazumeva odgovoran i težak rad. KKS uporno pokušava da pojednicima koju su se zaneli stavi do znanja da je javna funkcija obaveza, a ne nagrada. 

Lužnice na +40
Lužnice na +40